Dumase Verpakkingen biedt u de uitgelezen mogelijkheid om uw koffie verpakkingen zoals koffiebekers, koffiezakken en koffie to go concept vorm te geven. Dankzij de verschillende koffieconcepten bent u voor koffie verpakkingen bij Dumase aan het juiste adres.

Koffiezakken

Om de koffie specialist van dienst te zijn bieden wij een breed assortiment aan koffie verpakkingen. Koffie is bij uitstek een product wat moet ademen, daarom is de kwaliteit van het ventiel (ontgassingsventiel), welke is verwerkt in de zak, van groot belang. De koffiezakken van Dumase Verpakkingen zijn van de hoogste kwaliteit waardoor de kwaliteit van de koffie(bonen) gewaarborgd blijft.

Op maat gemaakt koffiezakken nodig? De mogelijkheden om de koffiezakken naar uw wens te personaliseren zijn zeer divers. De inhoud van de zak (125 grs., 250 grs., 500 grs., 1 kilo tot 3 kilo) is volledig aan te passen naar de door uw gewenst inhoud. Naast de inhoud zijn er tal van opties voor verdere personalisatie. U kunt onder andere een keuze maken uit het gebruikte materiaal en barrières, het type zak, met of zonder ventiel (ontgassingsventiel) en of u de voorkeur geeft aan handmatig of een machinale verpakkingsmethode. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om uw koffiezakken te laten bedrukken in uw huisstijl, naam of logo.

Bent u geïnteresseerd welke mogelijkheden het best aansluiten bij uw verpakkingssituatie? Onze koffie verpakkingenspecialist stemt de opties graag met u af.

koffie zakken

Koffiebekers

Om de koffie specialist van dienst te zijn biedt Dumase Verpakkingen een totaal concept. Naast het koffie to go en koffie verpakkingen bieden wij de koffie specialist verschillende manieren om koffie te serveren in koffiebekers. U kunt denken aan het serveren van een reguliere koffie, caffé macchiato, cappucino, espresso, koffie verkeerd (cafe au lait), latte macchiato, restretto en wienermelage.

Voor al deze varianten bied Dumase Verpakkingen een verpakkingsoplossing welke speciaal is geproduceerd voor het type koffie. Voor de espresso koffie bijvoorbeeld heeft Dumase kleine koffiebekers met afsluitbare led om de koffie mee te nemen of des gewenst ter plaatse op te drinken. Koffiebekers zijn te verkrijgen in de door u gewenste inhoud, diverse materiaaltypen, eigenschappen en bedrukkingsmogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd welke mogelijkheden het best aansluiten bij uw verpakkingssituatie? Onze koffie verpakkingenspecialist stemt de opties graag met u af.

koffiebekers

Koffie to go

Om de koffie mee te geven aan de klant heeft Dumase Verpakkingen een koffie to go concept ontwikkeld welke onder andere bestaat uit een papieren draagtas met kartonnen bekerhouders. Hierdoor kunt u de door de klant bestelde koffie meegeven in een papieren draagtas met kartonnen bekerhouder. Dit concept is bij uitstek geschikt voor de koffiebar en barista’s. Bij uitstek geschikt voor de koffiebar of barista’s die gevestigd zijn in de binnenstad of dicht bij de stations.

Koffie is bij uitstek een product dat door de klant veel gebruikt wordt maar in veel gevallen ideaal is om direct mee te nemen. Dumase verpakkingen denkt graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld denken aan verschillende koffiebekers met geschikte eigenschappen en eigenschappen om de bekers volledig aan te passen aan uw eigen huisstijl of logo, zelfs in kleinere oplage zodat deze daadwerkelijk voor iedere koffiebar of barista van toegevoegde waarde is. Wij maken er een sport van om voor daadwerkelijk voor iedere verpakkingsoplossingen een passende manier te bieden om uw consument te faciliteren.

Bent u geïnteresseerd welke mogelijkheden het best aansluiten bij uw verpakkingssituatie? Onze koffie verpakkingenspecialist stemt de opties graag met u af.

koffie to go concept

Koffie verpakkingen